Reiki Healing i Århus for et holistisk velvære

Leder du efter en virkningsfuld alternativ behandling i Århus? Ana Seguro Holistics er din healer i Århus. Her får du alternativ behandling i form af Reiki Healing. Jeg er uddannet Reikimaster og udfører min healing i Århus med en holistisk tilgang.


Ring på telefon 26 93 27 02 og bestil en tid hos din Reiki Healer i Århus.

Reiki Healing i Århus - Din vej til universel livsenergi

Jeg er din professionelle Reiki Healer i Århus. Reiki Healing betyder "Universel livsenergi" og er en alternativ behandling bygget på et naturligt system af energi healing. Som Reikimaster kan jeg tilbyde fysisk, mental, emotionel og spirituel healing i Århus. Denne alternative behandling healer din krop, mindsker stress og er din vej til universel livsenergi.

Fakta om Reiki Healing i Århus

Alle har en forskellig oplevelse med den form for alternativ behandling, som en Riekimaster tilbyder. Nogen føler varme, når man healer. Andre føler en kilden, og nogen føler slet ingenting, mens energien arbejder sig gennem kroppen.


Du kan en healing i Århus, som fungerer ved at frigive blokader i både de fysiske, mentale, emotionelle og spirituelle dele af kroppen. Når din Reiki Healer frigiver blokader, hjælper det kroppen til at komme af med affaldsstoffer. På denne måde bliver der mere rum i kroppen for ny energi, og dit energiniveau vil stige.


Ønsker du Reiki Healing uden for Århus? Hos mig kan du få healing over telefonen. Ellers foregår healingen i dit hjem og på Århus Filosofi Center.

Fordele ved Reiki Healing i Århus

  • Du får healing i Århus som reducerer depression, stress, angst og spændinger.
  • Denne alternative behandling i århus er yderst afslappende og giver større ro.
  • Din Reiki Healer i Århus giver mental klarhed og følelsesmæssig stabilitet og øger din indre ro og personlige udvikling.
  • Som Riekimaster i Århus er jeg i stand til at balancere din krops energier, nedsætte smerte, fjerne negative mønster.
  • Sidst men ikke mindst kan jeg som healer i Århus fremme spirituel vækst.

Lyder det som den alternative behandling, du har brug for? Jeg kan tilbyde dig en holistisk healing i Århus – ring til mig på 26 93 27 02 og lad os sammen skabe en bedre energi i dit liv.

Ane Seguro
Nordlandsvej 60A, 1, 4
8240 Risskov
Denmark
Tlf: (+45)26932702
Email:
anaseguroholistics@anaseguro.dk
CVR/SE-nummer: 32851819
Hjem Ane Reiki dyr Kom Kontakt English Porto